Feltöltés alatt.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Engedjék meg, hogy felhívjuk szíves figyelmét az alakuló kistérségi kereskedelmi és ipari parkra, amely Csepregen, Szombathelytől 25 km-re, valamint az osztrák határhoz közel található (távolság az A3-as autópályához kb.35 km).

A jelenleg 12 hektáros közművesítés előtt álló terület, további 12 hektárral bővíthető.

Külföldi és hazai vállalkozások letelepedését várjuk kereskedelmi, ipari és szolgáltatási területen, akik segítenek a térségi gazdasági fejlődést előmozdítani.

Nyugat- Europa árszínvonalához képest nálunk az ingatlanárak alacsonyak, a munkaerő olcsó.

Csepreg város és kistérsége földrajzilag Nyugat-Magyarország peremvidéke része, Vas megye észak-nyugati részén a Győr-Sopron-Moson megye határán helyezkedik el és a 84-es (Bécs-Sopron-Balaton) és a 86-os ( E 65-nek része) találkozása közelében fekszik.
2007. évtől az M9 autópálya megépítése kezdődik, ami nyomvonala közvetlenül a területünk mellett megy el.

A térség gazdaságát fémipari kis- és középvállalkozások mellett, kettő állateledelgyár (Nestle Hungária és Pet Hungária), valamint egy élelmiszer forgalmazó cég (VOG) képviselik.
Nagyabb ipari cégeket illv. multinacionális vállalatokat csak Szombathelyen (EPCOS, LUK, Jabil Circuit) és Sárváron (Flextronics) találhatóak.

Jelentős szerepet a kistérségünkben játszik az idegenforgalom, kiemelten a gyógy-idegenforgalom, mely a Bükön található termálvízhez kapcsolódik.
A közelben található Bükfürdő az ország egyik legfontosabb gyógy- idegenforgalmi központja. Vendégkörét tekintve ott a legmagasabb a külföldről érkezők aránya.
Környékünkön van lehetőség golfozásra, erdei lovaglásra stb.

Kis városunk Csepreg 10 évvel ezelőtt visszanyerte városi rangját, már több mint 750 évvel ezelőtt mezőváros volt. Térségünkre jelenleg is jellemző az agrárgazdaság.

Reméljük, hogy ajánlatunk felkelti érdeklődését és befektetési terveinek megfelelő lehetőséget talál nálunk.

Tisztelettel
Horváth Iris
ügyvezető

ugrás a lap tetejére
 
IPC Hungária Kft. (c) 2006